יום מתוק

תותי בן איתי היא אחת הבלוגריות החדשות שהפציעו במחוזותינו, מודה התחברתי מאד לבישולים שלה כל שכן להשקעה בצילום וביכולת להעביר את הטעמים והריחות במילים …אז הנה אשאיר לה את הבמה הוירטואלית כל שכן המחווה שלה מרגשת אותי ….

היי לכולם,  הבלוג שלי נקרא "ללקק ת'תות" –  ראיתי, נדלקתי, הכנתי.. אוכל עם חיוך 🙂  אכן זה כך.. מאז הולדתו, לפני כחודשיים,  אני רואה רעיונות שאני אוהבת,  נדלקת על חומר גלם כזה או אחר, מכינה ו…משתפת ! אוהבת את זה יותר מיום ליום

היום חוגגים את ט"ו באב, הידוע כיום האהבה ♥  כאשר סתיו הזמין אותי להתארח אצלו בבלוג, חשבתי שהיום הזה מתאים, מפני שסתיו ובת זוגו אנושקה היפה, הם אחד הזוגות הכי מתוקים שיש.. אז המתכון הבא, מוקדש לכם באהבה רבה ♥

 פאדג' תותים ליום האהבה

מתכון קל ביותר, שישאיר לכם זמן ללכת לקנות פרחים לבני / בנות זוגכם..

רכיבים: (לתבנית 20*20)

שלוש וחצי חפיסות שוקולד לבן

קופסת ממרח ציפוי לעוגה מוכן, בטעם תות (צבע ורוד, כגון של חברת פילסברי)

סוכריות קטנות לקישוט

אופן ההכנה:

בסיר קטן נמיס את השוקולד הלבן על אש קטנה,

נניח בצד לצינון קצר – מדי פעם נערבב על מנת שלא יתקשה.

לאחר כמה דקות, נוסיף את הציפוי הוורוד לשוקולד המומס,

ונערבב עד ששתי התערובות והצבעים יאוחדו.

נעביר את התערובת לתבנית (ממליצה כאן על חד פעמית, הכי נוח)

ששמנו בה ניילון נצמד – עוזר לשליפה מהירה,

נשטח בעזרת כף ונפזר את הסוכריות.

נכסה ונכניס למקרר, בערך לשעה.

לאחר שהוצאנו מהמקרר, פשוט נרים את הניילון הנצמד

וכל מגש הפאדג' נשלף בקלות..

נניח על קרש או בסיס אחר, ונחתוך.

אפשר לחתוך לריבועים, או בעזרת חותכן לב ליצור לבבות ♥

יש לשמור בקירור….לפני האכילה להוציא לחכות קצת …מומלץ לאכול בטמפ' החדר 🙂

בתיאבון ויום אהבה מפנק

19 מחשבות על “יום מתוק

  1. תותי שיחקת אותה, איזה אורחת נפלאה את, גם מחמיאה וגם באה עם מתנה יפיפה, מתוקה ומפנקת ❤
    וסתיו כל הכבוד לך על הכנסת האורחים שאפו על רוחב הלב ❤

    1. מי שיכול לתת לעולם לא יהיה בחסר בליבו ….
      סבא לי שז"ל אמר זאת ואני מקיים

  2. תות המתוקה, אהבתי את הפוסט והמתכון …
    פרסמתי אצלי באישי בפייסבוק ובדף הקבוצה …

  3. ביקור מתוק והמארח איש יקר…בראבו תותי מתוק כמוך!!
    ביקורים שהם רווח לכולנו..
    נשיקות
    שונטי

  4. נראה מתוק… בתחום השוקולד אני באופן אישי מעדיפה כמה שיותר כהה… גם ביום ורוד (:

    1. למען הגילוי הנאות גם אני אבל בכמי שעבד בקאבוי פאדג' ….פאדג' שוקולד מריר עם רום וצימוקים …בציפוי עדין של פאדג' תות שדה ….אלוהי זה בעדינות על זה

  5. מתכון ורוד ורומנטי.
    כל הכבוד למארח המקסים ולמתארחת הנהדרת 🙂

  6. תותי הזו היא כזו מתוקה ואני יכולה להישבע שאני צודקת למרות שעדיין לא פגשתי אותה פנים אל פנים.
    מצטערת על האיחור בתגובה שמאחר וראיתי את פוסט האורח רק כרגע…
    יופי של אורחת ושוב, שאפו למארח החביב.

סגור לתגובות.